تحولات منطقه

قیمت طلا و سکه در معاملات دوشنبه با نوسان همراه شد؛ سکه امامی نزدیک ۳ میلیون تومان افزایش قیمت داشت، در حالی که سکه بهار آزادی و سکه گرمی ارزان‌تر شدند.

قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵/ امامی دوباره به پرواز درآمد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ در بازار با نوسان همراه بود. هر گرم طلای ۱۸ عیار با افزایش ۱۰۵ هزار تومانی نسبت به روز گذشته به ۲۱ میلیون و ۸۸۵ هزار تومان رسید و هر مثقال طلای ۱۷ عیار نیز با رشد ۱۶۴ هزار تومانی، ۹۴ میلیون و ۷۵۴ هزار تومان معامله شد.

در بازار سکه، سکه امامی بیشترین افزایش قیمت را در معاملات امروز ثبت کرد و با رشد ۲ میلیون و ۹۸۵ هزار تومانی نسبت به یکشنبه، به ۲۱۹ میلیون و ۹۸۵ هزار تومان رسید. نیم‌سکه نیز با افزایش یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی، ۱۱۳ میلیون تومان قیمت خورد.

در مقابل، سکه بهار آزادی با کاهش یک میلیون و ۱۷۰ هزار تومانی نسبت به روز گذشته، به ۲۱۴ میلیون و ۳۳۰ هزار تومان رسید. سکه گرمی نیز یک میلیون تومان ارزان شد و ۳۰ میلیون تومان معامله شد.

در این میان، ربع‌سکه بدون تغییر نسبت به روز گذشته، ۶۰ میلیون تومان قیمت دارد.

قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵/ طلا دوباره به مدار صعود بازگشت

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha